Αποκάλυψη για συμμορία «επωνύμων» παιδεραστών που όμως μυστηριωδώς δεν συνελήφθη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία εξαιρετικά σοβαρή αποκάλυψη που φέρεται να εμπλέκει και πρόσωπο που μονοπωλεί την επικαιρότητα με σοβαρές καταγγελίες για την δράση του, έκανε πριν από λίγο ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μία συμμορία παιδεραστών στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ο συγκεκριμένος πασίγνωστος καλλιτέχνης, είχε εντοπιστεί μία δεκαετία πριν από τις διωκτικές αρχές. Ή συμμορία μεταξύ των οποίων και ο πασίγνωστος καλλιτέχνης, διατηρούσε διαμέρισμα σε κεντρική πλατεία των Αθηνών, στο οποίο οι παιδεραστές έσερναν κυριολεκτικά ανήλικα παιδιά, αγόρια 13 – 15 ετών από βαλκανικές χώρες, τα οποία τα ευυπόληπτα καθάρματα βίαζαν, βασάνιζαν και ποιος ξέρει τι άλλο.

Η κραυγή του παιδιού για τον βιαστή – σκηνοθέτη θα συνθλίψει το καθεστώς

Η υπόθεση ήταν τόσο σοβαρή που την είχε αναλάβει ειδικό κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας το οποίο συνεργαζόταν με διεθνείς αρχές για την εξάρθρωση κυκλώματος παιδεραστίας με διεθνή δράση. Κάποια στιγμή όμως, το 2012, η συμμορία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Το διαμέρισμα που ήταν υπό παρακολούθηση απλά άδειασε.

Ενώ μυστηριωδώς, άτομα που είχαν εντοπιστεί, μεταξύ των οποίων και ο περιβόητος καλλιτέχνης, ουδέποτε οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Και το ερώτημα φυσικά είναι ποιος παρενέβη και η συμμορία φυγαδεύτηκε. Ποιος παρενέβη, εφόσον η αποκάλυψη ισχύει, και αυτό το κάθαρμα έμεινε ατιμώρητο και συνέχισε όπως όλα δείχνουν την φρικτή του δράση.

Ποιοι τον συγκάλυψαν. Πόσο ψηλά βρίσκονται. Εάν εντοπίσουμε και υπό ποια κυβέρνηση το 2012 έγινε η συγκάλυψη, θα καταλάβουμε και ποιοι ευθύνονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ