ΑλέξηςΤσίπρας: Ποιούς «δίπλα στον Λιγνάδη» θέλατε να κρύψετε κ. Μητσοτάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορά – φωτιά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγο από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής. Αναφερόμενος στο περιστατικό με το χαρτί λογοκρισίας στην ΕΡΤ, έπιασε ακριβώς το νόημα, που φυσικά δεν ήταν η Ικαρία. Το κύριο θέμα ήταν η υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη που τρομάζει πλέον το Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τον ρώτησε ευθέως, για ποιον λόγο διατάχθηκε αυτή η λογοκρισία. Δηλαδή, για ποιο λόγο δόθηκε εντολή στην ΕΡΤ να μην παίζουν φωτογραφίες του Λιγνάδη με τρίτα πρόσωπα. Αναμένοντας να δούμε εάν θα απαντήσει ο πρωθυπουργός, που φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσει, παραθέτουμε ορισμένα ενδεικτικές φωτογραφίες που ξαφνικά εξαφανίστηκαν από τις δημόσιες αναφορές στην υπόθεση Λιγνάδη.

E466DDD3 395C 43A3 88A0 3D97123ACE1D
Λιγνάδης Μητσοτάκης: Μία φωτογραφία που δεν θα τη δούμε πλέον στην κρατική τηλεόραση.
Λιγνάδης Σακελλαρόπουλου
Πολλές φωτογραφίες που σκηνοθέτη και με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις οποίες φυσικά ούτε αυτές πρόκειται να δούμε στα κρατικά μέσα.

Ούτε φυσικά θα δούμε τις περιβόητες φωτογραφίες Λιγνάδη με τον ένθερμο υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωσταντίνο Μαρκουλάκη.

Πως το έγραφες Κ. Μαρκουλάκη; «Πως μπορείς και χαμογελάς καταραμένε κακούργε»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ