12/04/2021

Ο Ιμπραΐμ Καλίν «ικανοποιημένος» από τη χθεσινή συνέντευξη Μητσοτάκη στο «Σκάϊ»! Κακά μαντάτα για τα Εθνικά Θέματα!

Σήμερα το απόγευμα, ο «εξ απορρήτων» του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραΐμ Καλίν, σε συνέντευξή του στο TRT Haber δήλωσε «ικανοποιημένος» από τη στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στο Σκάϊ με τον Αλέξη Παπαχελά. Ναι, στη συνέντευξη που «πάτωσε» από πλευράς τηλεθέασης….
Ο λόγος της «ικανοποίησης» Καλίν είναι σαφής: Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Αλέξη Παπαχελά ότι κατά την κρίση του καλοκαιριού, όταν ο Ερντογάν και του Ορούτς Ρέϊς παραβίαζαν προκλητικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Ελληνική ΑΟΖ, «όλοι κάναμε ένα βήμα πίσω». Δηλαδή η ομολογία Μητσοτάκη πως στην πρόκληση του Ερντογάν «κάναμε πίσω» για ν΄ αποφύγουμε τα επεισόδια…
«Πίσω» όμως από τι; Μα φυσικά από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Με άλλα λόγια μας προκάλεσε ο Ερντογάν δίχως δισταγμό και αντί να του απαντήσουμε όπως του έπρεπε «κάναμε πίσω» για να σταματήσει τις προκλήσεις!!
Μπορεί να μην είναι «ικανοποιημένος» ο Καλίν; Τέτοιο «καλό μαθητή» απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας που θα βρει; Από παντού τρώει «χαστούκια» η Τουρκία, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υπολογίζει όταν εκείνη και ο Ταγίπ Ερντογάν κάνουν το «νταή» σε βάρος της Ελλάδας και των Εθνικών μας Θεμάτων.
Όλοι καταλαβαίνουμε ύστερα από αυτά ότι ο Ιμπραΐμ Καλίν από το TRT Haber μας έστειλε «τούρκικα χαμπάρια». Φυσικά γιατί βρίσκει και τα κάνει. Και όλοι καταλαβαίνουμε τώρα τι μπορούμε να περιμένουμε από τις διερευνητικές επαφές που μόλις άρχισαν: Δυστυχώς, όπισθεν ολοταχώς….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ