Ο Γιαννάκος για παράλυση νοσηλεύτριας: «Αν πούμε ότι δεν έχει σχέση με το εμβόλιο, δεν δικαιούται αποζημίωση»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

giannakos thrma

Τι είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη 

Μετά την τεράστια αναστάτωση και την κινητοποίηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του προεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου για την 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα η οποία παρουσίασε σύνδρομο παράλυσης των κάτω άκρων μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊου, ο κ.Γιαννάκος έδωσε διευκρινήσεις

Θυμίζουμε ότι η χθεσινή του ανακοίνωση προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών (ελέγχεται για διασπορά ψευδών ειδήσεων).

Μιλώντας σήμερα στο δελτίο Kontra News 10, ξεκαθάρισε πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και το φωνάζουμε. Η επιστημονική κοινότητα του νοσοκομείου δεν αποκλείει να συνδέεται η κατάσταση της υγείας της με τον εμβολιασμό… Πρέπει να στηρίξουμε τη συνάδελφο γιατί αν πούμε ότι δεν έχει σχέση, δεν δικαιούται αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια»!

Το σύνδρομο Guillain Barre,  εμφανίζεται κυρίως μετά από ιώσεις και σπανιότερα μετά από εμβολιασμούς και είναι κάτι προσωρινό.

 

Ο καθηγητής παθολογίας και μέλος της Επιτροπής, Αχιλλέας Γκίκας έκανε λόγο για συχνότατο φαινόμενο που δεν προκαλεί ανησυχία και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η εν λόγω νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση, γιατί μετά από λίγο καιρό δεν θα έχει τίποτα.

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα η οποία είχε παρουσιάσει ένα σύνδρομο παράλυσης των κάτω άκρων μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ