14/06/2021

Κεραυνοί Παρτσαλάκη για τον Λιγνάδη και την παρέα του: Είναι εγκληματίες, θα τους έκοβα το λαρύγγι!

Ο γνωστός ηθοποιός και αγαπημένος Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στο Mega αποκάλυψε  ότι υπάρχει και μία παρέα γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία είναι κυριολεκτικά, εγκληματική οργάνωση. Καλό θα είναι να τους κατονομάσει κιόλας, ώστε να βοηθηθεί το έργο της δικαιοσύνης που διερευνά πολλούς από την παρέα του. «Αυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που έχουν ακουστεί εδώ και 15 χρόνια, έχουν ειπωθεί και αλλού. Έχω αρνηθεί δουλειές, γιατί ήξερα ότι ήταν μπερδεμένοι αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες» δήλωσε εξοργισμένος στο MEGA.

«Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία να βγω, γιατί αν είχα στοιχεία, θα έβγαινα και επειδή δεν είχα στοιχεία θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις. Όταν δεν έχεις, πρέπει να σιωπάς γιατί μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος για ένα κάθαρμα στη ζωή σου και είναι αμαρτία. Από τη στιγμή όμως που απόκτησα δυο παιδιά, έκανα μία σκέψη ότι αν ακολουθήσουν τη δουλειά μου, θα πρέπει να τα προσέχω πολύ αυτά τα παιδιά, γιατί ήξερα ποιοι είναι οι επικίνδυνοι άνθρωποι και που ήξερα ότι αν ο μη γένοιτο συνέβαινε κάτι στα παιδιά μου πολύ απλά την επόμενη στιγμή αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι, γιατί είμαι της άποψης ότι δεν παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου εγώ το νόμο τον παίρνω στα χέρια μου». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «άνθρωποι που έχουν εξουσία και είναι καθάρματα θα την χρησιμοποιήσουν με λάθος τρόπο και θα καταστρέψουν ψυχές ανθρώπων».

Βόμβες και κατά της Λίνας Μενδώνη: «Εάν σε έναν άθλιο άνθρωπο δώσεις ένα υπουργείο, πολύ απλά θα καταστρέψει έναν τομέα και αυτό είναι σαφές. Άρα, δεν πρέπει να έχουν εξουσία οι άνθρωποι φθαρμένοι. Θα μου πείτε: “Ποιοι είναι;”. Γιατί η υπουργός Πολιτισμού έπεσε απ’ τα σύννεφα, δεν γνώριζε, δεν ήξερε. Αυτό είναι μία μεγάλη ντροπή! Εάν δεν ήξερε, είναι ανίκανη. Εάν ήξερε και δεν το έκανε είναι ανήθικη και θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί» τόνισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ