30/07/2021

Σοκαριστική απάντηση της Ν.Δ. για τον Λιγνάδη. Τα θέλουν και τα γράφουν;

Κάποιος προσπαθεί να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση Λιγνάδη με την οποία υποτίθεται ότι αποκρούει τις κατηγορίες περί συγκάλυψης, είναι πραγματική επικοινωνιακή αυτοχειρία!

Γράφουν οι άνθρωποι: «Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα»;

Δεν υπάρχει κανένας να τους πει ότι συγκάλυψη υφίσταται όταν δεν στέλνεις τον ελεγχόμενο σπιτικού από την πρώτη στιγμή, αλλά τον παρακαλάς για να παραιτηθεί; Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία πανηγυρίζει επειδή ο Λιγνάδης παραιτήθηκε από μόνος του; Μιλάμε για φιάσκο άνευ προηγουμένου που δεν μπορεί να οφείλεται σε χαζομάρα. Ας δούμε στο Μαξίμου ποιος θέλει να τους διαλύσει. Παρατίθεται ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αντί απάντησης στον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουμε στη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος μέσα στην ταραχή του, σε 4 γραμμές αναίρεσε πλήρως όλα τα μυθεύματα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν συγκάλυψης. Η 6/2 πού όπως λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ.», είναι η μέρα που υπέβαλε την παραίτησή του ο Δ. Λιγνάδης. Κι έγινε αποδεκτή την ίδια στιγμή.

Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα; Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, σε μια σκοτεινή υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία έχει πλέον το λόγο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ