Το Μαξίμου ενοχλήθηκε από τους σκληρούς χαρακτηρισμούς Μενδώνη κατά Λιγνάδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτεται ο κύκλος της υποκρισίας της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και η ευθεία σύνδεση με τον Λιγνάδη!
Ενώ λοιπόν η συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη έγινε σε απόλυτη συνεννόηση με το μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις για το σκάνδαλο, ο σχεδιασμός δεν περιείχε την επίθεση που εξαπέλυσε η υπουργός πολιτισμού κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.
Δηλαδή το μέγαρο Μαξίμου ήθελε μία νερόβραστη συνέντευξη τύπου όπου η Λίνα Μενδώνη θα ξέπλενε την όλη υπόθεση και φυσικά τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Η Λίνα Μενδώνη όμως «επαναστάτησε» και προέβη στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του σκηνοθέτη, επιπλέον παραδέχτηκε ότι εξαπατήθηκε από αυτόν. Γεγονός που ενόχλησε το Μαξίμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης στο Reader.gr: Ως προς την επίμαχη συνέντευξη Τύπου της κ. Μενδώνη, δύο τινά συνέβησαν. Η ίδια η συνέντευξη, αλλά και το περιεχόμενο της βασικής εισήγησης της υπουργού ήταν σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, με δεδομένη και την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για το περιεχόμενο πολλών απαντήσεων της και ιδίως για τη δήλωση περί εξαπάτησης, όσο και περί »επικίνδυνου Λιγνάδη«, εν είδει δικαστικής κρίσης, πριν καν συλληφθεί ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου!

Το ρεπορτάζ αυτό αποδεικνύει ότι τόσο η επιλογή όσο και η συγκάλυψη Λιγνάδη δεν είναι απόφαση της Λίνας Μενδώνη. Αλλά του μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του πρωθυπουργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ