Θα τον γκρεμίσουν εάν πάει σε εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή εμφανίστηκαν κάποια δημοσιεύματα σε φιλοκυβερνητικά μέσα που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, εάν υπάρξει παράθυρο μέσα στην πανδημία, δείτε πως έχουν τα πράγματα:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά στον ορυμαγδό με την πανδημία, την οικονομική κατάρρευση, την κατάρρευση του κράτους, την εθνική καταρρεύσει με την Τουρκία να καταλαμβάνει μέρος της ελληνικής κυριαρχίας και το τεράστιο σκάνδαλο Λιγνάδη, θέλει να εκμεταλλευθεί την διαφορά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις και να προσφύγει στις κάλπες, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο και με νωπή λαϊκή εντολή, θα ξεπλυθούν όλα τα ανωτέρω.

Με την προσφυγή στις κάλπες μάλιστα, θα σφραγίσει όλα τα στόματα αρχίζουν πλέον να αμφισβητούν την επάρκεια του. Και μιλάμε για τα στόματα μέσα στην Νέα Δημοκρατία.

Όντως το πολιτικό σκεπτικό του είναι σωστό. Οι εκλογές θα γινόντουσαν και αύριο, εάν η πανδημία το επέτρεπε. Υπολογίζω όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Οι πληροφορίες του Ολυμπία λένε ότι υπάρχει ήδη τελεσίγραφο προς τον πρωθυπουργό για να μην τολμήσει να προσφυγή στις κάλπες. Εσωκομματικό τελεσίγραφο. Υπενθυμίζοντας μάλιστα το φάντασμα του Γιώργου Παπανδρέου και του 2011. Κοινώς, έχουν διαμηνύσει στον πρωθυπουργό ότι εάν τολμήσει να προκηρύξει εκλογές, θα τον …καθαιρέσουν!

Κούφια απειλή; Μάλλον όχι. Αυτό που θα πρέπει να απασχολεί τους Έλληνες είναι εάν ο μεταβατικός πρωθυπουργός θα είναι κάποιο πολιτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής ή ένα πρόσωπο τύπου Παπαδήμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ