Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Να μην πέσει η κυβέρνηση για τον Λιγνάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την άποψη ότι δεν μπορεί να πέσει μία ολόκληρη κυβέρνηση επειδή ένας δημόσιος υπάλληλος από τους χιλιάδες που υπάρχουν στο υπουργείο πολιτισμού είχε μια περίεργη συμπεριφορά η τάση παιδοφιλίας, εξέφρασε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Open.
Η τοποθέτηση αυτή έχει δύο αναγνώσεις. Πρώτον ότι δεν πρέπει να πέφτει μία κυβέρνηση επειδή ένας δημόσιος υπάλληλος και εκδηλώνει περίεργη συμπεριφορά ή τάση παιδοφιλίας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν έχουμε έναν δημόσιο υπάλληλο αλλά έναν διορισμένο με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, σε μία κορυφαία δημόσια θέση. Ο οποίος δεν είχε μία περίεργη συμπεριφορά η τάση παιδοφιλίας, αλλά φαίνεται ότι είναι κατά συρροήν παιδοβιαστής με τόσο ισχυρές πλάτες που του επέτρεπαν όχι μόνο να είναι ατιμώρητος, αλλά να εκμεταλλευθεί τη νέα του θέση για να συνεχίσει την δράση του, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των γειτόνων.

Το σκεπτικό του κυρίου Δημητρακοπούλου λοιπόν, όπως το εξέφρασε είναι απόλυτα σωστό. Εάν είχαμε έναν απλό δημόσιο υπάλληλο με κάποιες περίεργες τάσεις, δεν θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση.

Εδώ όμως έχουμε έναν σκανδαλωδώς διορισμένο σε κορυφαία δημόσια θέση με απόφαση του πρωθυπουργού. Κοινώς ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να παραιτηθεί χθες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ