17/04/2021

Ο Λιγνάδης ομολογεί: Έμεινα σπίτι της Κούρκουλα! Ποιος λέει ψέμματα;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν από τη σύλληψή του διέμεινε στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. η οποία συνδέεται με τον πολιτισμό. Εκεί σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, τον επισκέπτονταν και δύο κορυφαία (νυν και πρώην) στελέχη του κινήματος, για να του δώσουν «συμβουλές».

Μπορεί το όνομα της ευθέως να μην είχε αναφερθεί, αλλά η κυρία Ελένη Κούρκουλα βγήκε και διέψευσε μετά βδελυγμίας αυτές τις πληροφορίες, χαρακτηρίζοντας τες «ανυπόστατες φήμες».

Δείτε τι δήλωνε η πρώην Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ

Η βόμβα Λιγνάδη που διαψεύδει την Κούρκουλα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στις τελευταίες γραμμές της απολογίας του ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέφερε ότι μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο (στις 6 Φεβρουαρίου) και επειδή δεχόταν απειλές στο κινητό του από τον “Ρουβίκωνα” αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μετακομίσει για δυο ημέρες στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα και συνέχεια στο σπίτι ενός φίλου του Ι.Ρ. στο Αιγάλεω μέχρι και την ημέρα που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. “Δεν μπορούσα να μείνω στον αδερφό μου γιατί φοβόμουν για την ακεραιότητα της οικογένειάς μου” είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υφυπουργός και γνωστή ηθοποιός είχε διαψεύσει ότι τις τελευταίες ημέρες πριν από την σύλληψη-παράδοση ο κ. Λιγνάδης είχε βρει άσυλο στο σπίτι της. (Πηγή)

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό. Είπε ψέματα ο Λιγνάδης; Εάν ναι, γιατί; Για να δείξει ότι έχει υψηλές γνωριμίες; Μα αυτό είναι ούτως ή άλλως γνωστό.

Είπε ψέματα η Ελένη Κούρκουλα; Η μάρτυρας υπεράσπισης του δηλαδή; Εάν ισχύει αυτό, ο λόγος είναι προφανής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ