Καλώς ήρθατε στην κόλαση του Μπάιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι χειρότερες μας ανησυχίες δυστυχώς δικαιώνονται. Ο Τζο Μπάιντεν συνεχίζει το φιλοτουρκικό, δολοφονικό έργο των δημοκρατικών, από εκεί ακριβώς που το άφησε η Χίλαρι Κλίντον ως υπουργός του Ομπάμα.

Μέσα σε λίγες ώρες, είχαμε ένα διπλό χτύπημα υπέρ της Τουρκίας. Το σφοδρό βομβαρδισμό σιιτικών αντί τουρκικών δυνάμεων, και την νεκρανάσταση της υπόθεσης Κασόγκι που ο Ερντογάν την είχε κάνει σημαία προκειμένου να εκβιάσει τον Τραμπ.

Ήδη από την βόρεια Συρία υπάρχουν πληροφορίες για παλινόρθωση του ισλαμικού κράτους στην περιοχή, ως απόρροια των σφοδρών βομβαρδισμών που ανάγκασαν τις σιιτικές πολιτοφύλακες σε υποχώρηση.

Η αναβίωση όμως της δολοφονίας του τούρκου πράκτορα Κασόγκι που έγινε στο προξενείο της σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, είναι λες και γίνεται από εντολή της Τουρκίας. Η Τουρκία είχε χρησιμοποιήσει την δολοφονία για να δαιμονοποιήσει το νέο καθεστώς της σαουδικής Αραβίας, το οποίο είχε αποφασίσει να διακόψει κάθε σχέση με τον Ερντογάν. Ο Ερντογάν που έχει σφάξει και έχει φυλακίσει χιλιάδες δημοσιογράφους έβγαινε καθημερινά επί δύο εβδομάδες παριστάνοντας τον φιλελεύθερο και κατηγορούσε την Σαουδική Αραβία για την δολοφονία του τούρκου πράκτορα, Κασόγκι.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν υποκλέψει το τηλεφώνημα του Μπιν Σαλμάν, του νέου ηγέτη της σαουδικής Αραβίας προς τον γαμπρό του Τραμπ, με το οποίο ζητούσε την άδεια του για να «απενεργοποιήσει» τον Κασόγκι.

Έχοντας αυτή την ηχογράφηση στα χέρια του, ο Ερντογάν μεταμορφώθηκε σε προστάτη των δημοσιογράφων, και διεμήνυσε στον λευκό οίκο ότι θα εξέθετε τον γαμπρό του προέδρου των ΗΠΑ, εάν η αμερικανική κυβέρνηση δεν αλλάζει πλεύση απέναντι στην Τουρκία.

Τώρα, ο Μπάιντεν παίζοντας εμφανώς το παιχνίδι της Τουρκίας, επιβάλει κυρώσεις κατά της σαουδικής Αραβίας για την δολοφονία του τούρκου πράκτορα! Δυστυχώς ο εφιάλτης του Μπάιντεν δεν σταματάει εδώ.

Προ δύο εβδομάδων, ανακοινώθηκε σκανδαλωδώς και τελείωσα ψυχολογικά η ακύρωση των συμφωνιών προμήθειας στρατιωτικού υλικού τόσο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο και στην σαουδική Αραβία! Δηλαδή ο Μπάιντεν υλοποιεί την βασική απαίτηση της Τουρκίας, να μην εξοπλίσουν οι αμερικάνοι τις δύο αραβικές χώρες που στρέφονται ανοιχτά κατά της Τουρκίας.

Όσες σκληρές δηλώσεις λοιπόν και αν ακούμε από μεμονωμένους δημοκρατικούς βουλευτές και γερουσιαστές, στην πραγματικότητα, τα πρώτα δείγματα της διοίκησης Μπάιντεν, αποτελούν εφιάλτη για την Ελλάδα και όνειρο για την Τουρκία. Ελπίζουμε αυτό να σταματήσει, ειδάλλως η χώρα μας θα πρέπει να στραφεί αλλού και έγκαιρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ