Η Θάτσερ ήξερε και κάλυπτε τους παιδεραστές υπουργούς της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας Sunday People για την Μάργκαρετ Θάτσερ!

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η «Σιδηρά Κυρία» είχε προσωπική γνώση αλλά και εμπλοκή στις παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες των υπουργών της οι οποίοι κατηγορούνται για υποθέσεις παιδεραστίας.

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας συγκάλεσε σύσκεψη με ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής, ο οποίος ετοιμάζονταν για προαγωγή, για να τον πείσει να χαλιναγωγήσει τις… αρρωστημένες ορέξεις του.

«Πρέπει να “καθαρίσεις” με τις σεξουαλικές συνήθειές σου» φέρεται να του είπε. Η συνάντηση αυτή ήρθε μετά τις καταγγελίες πως ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρά αγόρια στο σπίτι ενός πολιτικού συμμάχου του, το 1992.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι προειδοποιήσεις της Θάτσερ έπεσαν στο κενό: τέσσερα χρόνια μετά, η αστυνομία τον εντόπισε να «ψωνίζει» αγόρια στο σταθμό της Βικτώρια. Αλλά και τότε, τίποτα δεν έγινε.

Τις αποκαλύψεις στην Sunday People έκανε άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω τις έρευνες που έκανε η Σκοτλαντ Γιαρντ τη δεκαετία του 1980.

Να σημειώθει ότι τα σκάνδαλα παιδεραστίας με πρωταγωνιστές κορυφαίους πολιτικούς κλονίζουν και πάλι τη Βρετανία με την κυβέρνηση να ανακοινώνει πως ξεκινά μεγάλη έρευνα σε βάθος για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων τις τελευταίες δεκαετίες και ξεχωριστή έρευνα σχετικά με τον χειρισμό των υποθέσεων που αφορούσαν πολιτικούς.

Πηγή: star και sigmalive.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ