Η ανάδειξη της Κατερίνας Καινούργιου από παρουσιάστρια light εκπομπών σε Κυρία της δημοσιογραφίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου, μια νέα κοπέλα, εγκλωβισμένη να υπηρετεί ένα ανούσιο είδος της τηλεόρασης, με ανούσιες ειδήσεις και στημένα κοινωνικά θέματα, ξαφνικά σπάει τις αλυσίδες που τις επέβαλλαν ώστε να υπάρχει τηλεοπτικά και αναδεικνύεται σε μια Κυρια (με Κ κεφαλαίο) της δημοσιογραφίας.

Ο χειρισμός της στην υπόθεση Λιγνάδη και ειδικά στην συνομιλία της με τον δικηγόρο του, που μέχρι τωρα κανείς μεγαλοδημοσιογράφος με χρόνια εμπειρίας και κύρος στην ενημερωση δεν τόλμησε να του επιβληθεί, την εκτόξευσε ξαφνικά αλλά δίκαια στην κορυφή της εκτίμησης του κόσμου.

Υπάρχουν και άλλες έξυπνες κοπέλες στην τηλεόραση που παριστάνουν τις ξανθιές για χάριν της τηλεθέασης, η Κατερίνα όμως τόλμησε να πάρει θέση και να πει όσα σκέφτονται οι υπόλοιποι αλλά δεν είχαν το θάρρος να πουν δημόσια.

Μαζί με τον Σπύρο Μπιμπιλα, που από cult πρωταγωνιστής τηλεοπτικών σειρών αναδείχτηκε και αυτός σε ηγετικη δύναμη των δικαιωμάτων των ηθοποιών αποδεικνύουν ότι το σύστημα των ΜΜΕ γενικότερα τόσα χρόνια, θάβει ανθρώπους με αξίες, ικανότητες και οξεδρκεια και τους υποχρεώνει σε επαγγελματικές επιλογές που δεν τους επιτρέπουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και αξία.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε αυτά που περιμέναμε να ακούσουμε από τα χείλη των έγκυρων, ακριβοπληρωμένων προσώπων της τηλεόρασης που προτίμησαν να μείνουν στα όρια που τους επιβάλλει το σύστημα που κινούνται.

Υ.Γ. Η λέξη συγνώμη για όσα σκληρά έχουν γραφτει κατά καιρούς για την ποιοτητα των εκπομπών της Κατερίνας Καινούργιου είναι πολύ μικρή, μπροστά στην πραγματικη της αξία.

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ