Σοκ από αποκαλύψεις του Ιράν για ύπαρξη χιλιάδων Μουζαχεντίν τρομοκρατών στην Αλβανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμό θα πρέπει να προκαλέσει στην Ελλάδα, η αποκάλυψη του Ιράν ότι η Αλβανία φιλοξενεί στο έδαφος της χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων και την σφαγή 17.000 αμάχων, γυναικών και παιδιών! 

Ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου της Ιρανικής Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αλί Μπακέρι Κανί, απαντώντας στον ισχυρισμό της Αλβανίας ότι το Ιράν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκάλυψε ότι η Αλβανία αν και γνώριζε τα αμέτρητα εγκλήματα της τρομοκρατικής ομάδας των «Μουτζαχεντίν του Ιράν», συμφώνησε να δημιουργήσει δομή για την φιλοξενία της στην αλβανική επικράτεια!

«Μια ομάδα που σκότωσε περισσότερες από 17.000 γυναίκες, παιδιά και πολίτες και τα έγγραφα αυτά έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς οργανισμούς πολλές φορές», ανέφερε ο Μπακέρι.

Screenshot 2021 03 02 HCHR secretary reacts to speeches made by 3 western countries officials1

Οι Μουτζαχεντίν του Ιράν θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση ισλαμιστών με πολλά εγκλήματα στο ενεργητικό τους. Δρούσαν στο έδαφος του Ιράκ μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν και κατηγορούνται για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ιρανικό έδαφος με στόχο αμάχους. Το γεγονός ότι σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η Αλβανία έχει δώσει άσυλο στο έδαφος της σε 3000 μέλη της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, συνιστά μεγάλο εθνικό κίνδυνο και για την Ελλάδα.

Πόσοι από αυτούς εισέρχονται σε ελληνικό έδαφος ως εργάτες γης; Έχουν δοθεί οι εξηγήσεις από την Αλβανία για τους λόγους που επέτρεψε σε επικίνδυνους τρομοκράτες να βρουν άσυλο στο έδαφος της; Έχει ζητήσει η Ελλάδα ανάλογες εξηγήσεις από την αλβανική πλευρά; Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ