Ο Μπουρλά της Pfizer ακύρωσε ταξίδι στο Ισραήλ γιατί δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδηση – μυστήριο έρχεται από το Ισραήλ, στο οποίο μάλιστα υπάρχει σφοδρή ενόχληση μετά την ακύρωση του ταξιδιού του ισχυρού άνδρα της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά αλλά και κάποιον δηλώσεων που έκανε τόσο για το Ισραήλ ως εργαστήρι του εμβολίου, όσο και για το εάν κάποιος που έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ισχυρός άντρας της φαρμακοβιομηχανίας μαζί με κλιμάκιο της εταιρείας, επρόκειτο να επισκεφτεί το Ισραήλ την Παρασκευή. Ξαφνικά όμως η επίσκεψη αυτή ακυρώθηκε, διότι ο Άλμπερτ Μπουρλά, δεν είχε λάβει την δεύτερη δόση του εμβολίου της ίδιας του της εταιρείας!

Εδώ λοιπόν προκύπτουν δύο σοβαρά ερωτήματα. Ο ίδιος ο κύριος Μπούρλα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί από τους πρώτους, προκειμένου να μην πάρει τη σειρά κάποιου άλλου που είχε ανάγκη το εμβόλιο. Πολύ σωστή φιλοσοφία. Τώρα όμως ενημερωνόμαστε από την Τζερούσαλεμ Ποστ, ότι ο κύριος Μπουρλά έχει πάρει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου, δηλαδή έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν έχει εμβολιαστεί πλήρως. Το ίδιο συνέβη και με κάποια άλλα στελέχη της εταιρείας Pfizer με αποτέλεσμα το ταξίδι στο Ισραήλ να ακυρωθεί.

Γεγονός που προκάλεσε πονοκέφαλο στον Νετανιάχου, διότι είναι εκλογική περίοδος και η επίσκεψη Μπουρλά θα ήταν ένα προεκλογικό όπλο για τον ισραηλινό ηγέτη.

Η περίεργη δήλωση μάλιστα του Μπούρλα που χαρακτήρισε το Ισραήλ ως ένα εργαστήρι για το εμβόλιο της Φάιζερ, συνειρμικά μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να θεωρήσει ότι θεωρεί τους ισραηλινούς ως «πειραματόζωα», ειδικά από την στιγμή που ίδιος δεν έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Το τρίτο χτύπημα όμως του ισχυρού άνδρα της Φάιζερ, ήταν η απάντηση του στο ερώτημα για το εάν κάποιος που έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, μπορεί να μεταδώσει τον ιό. Δείτε ακριβώς τι απάντησε:

«Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα»!

Λογικό είναι αυτές οι εξελίξεις να προκαλούν δυσαρέσκεια στο Ισραήλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ