Οι τούρκοι στο πλευρό των ουκρανών φασιστών, ετοιμάζουν αιματοχυσία στο Ντόνετσκ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ώρα της κρίσης για τον Πούτιν έρχεται. Η Ελλάδα γιατί κάθεται άπραγη και συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρά την αμυντική συμφωνία στρατηγική συνεργασίας που έχει υπογράψει με την Τουρκία; Η συμμαχία Τουρκίας – Ουκρανίας θα έπρεπε να είναι κόκκινη γραμμή για την Ελλάδα!

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας που υπέγραψε η Ουκρανία με την Τουρκία, τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν σταθμεύσει στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης, της πόλης με χιλιάδες Έλληνες, και επιχειρούν χαρτογραφώντας τις θέσεις των ρώσων αυτονομιστών του Ντόνετσκ.

Οι πληροφορίες θέλουν την Τουρκία να ενισχύει όχι μόνο με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της επιχείρησης του ουκρανικού στρατού κατά των ρώσων που έχουν εξεγερθεί απέναντι στην φασιστική Ουκρανία, αλλά να προσφέρουν και τα γνωστά τάγματα ισλαμιστών τρομοκρατών, για τις απαραίτητες θηριωδίες κατά του άμαχου πληθυσμού!

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η Ουκρανία θα επιχειρήσει εισβολή στην ανατολική πλευρά της χώρας και θα διαπράξει αιματοχυσία κατά των κατοίκων της. Σε αυτή την ενέργεια ο τουρκικός στρατός θα έχει επιχειρησιακή αλλά και πάρα στρατιωτική δράση μέσω των μισθοφόρων.

Ήδη στην Ρωσία υπάρχουν τρομερές αντιδράσεις και όλοι αναμένουν να δουν τι θα κάνει ο Πούτιν σε περίπτωση που ξεκινήσει επιχείρηση εθνοκάθαρσης της ανατολικής Ουκρανίας από τους γηγενείς ρώσους κατοίκους, με την βοήθεια των τούρκων. Θα μείνει με σταυρωμένα χέρια;

Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα πρέπει ούτως ή άλλως να διακόψει οποιαδήποτε στήριξη προσφέρει στην Ουκρανία, λόγω της συμμαχίας της στον αμυντικό τομέα με την Τουρκία. Πρέπει επίσης να θέσει βέτο σε κάθε ψήφισμα υπέρ της Ουκρανίας στην ΕΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ