Με την υπογραφή του Εμμανουήλ Φράγκου η επιτυχία πίσω από την αναστολή των δασμών Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικότατη η συμβολή του ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκου Φραγκουλη στην αναστολή των δασμών για τις Boeing-Airbus. Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν συμφώνησαν να προχωρήσουν σε αποκλιμάκωση και αμοιβαία αναστολή για τέσσερις μήνες των δασμών για τις Boeing-Airbus.

Χάρη στην συμμετοχή του στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου επηλθε η επιτυχής εξέλιξη της αναστολής των δασμών.
Μιλάμε για μια σημαντική εξέλιξη στις πιέσεις της Επιτροπής, από την οποία θα επωφεληθούν οι Έλληνες παραγωγοί και εξαγωγείς πολλών αγροτικών προϊόντων.

Να σημειωθεί πως η αναστολή των δασμών θα δώσει μια ανακούφιση στους Έλληνες οινοπαραγωγούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και από τις επιπτώσεις του κορωνοïού, ενώ θα φέρει τόσο τους Έλληνες ομογενείς, όσο και τους αμερικανούς πολίτες πιο κοντά στον Ελληνικό πλούτο της Ελληνικής γαστρονομίας, κάνοντας πιο προσιτά για το ευρύ κοινό τα ελληνικά προϊόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ