Νέα Σμύρνη: Πορεία χιλιάδων ανθρώπων αμαυρώνεται από μια χούφτα παρακρατικούς κουκουλοφόρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε Καμπουλ έχουν μετατρέψει την ειρηνική πορεία των κατοίκων της Νέας Σμύρνης μια χούφτα παρακρατικοί, γνωστοι άγνωστοι που δεκαετίες τωρα εμφανίζονται κάθε δύσκολη για το εκάστοτε καθεστώς στιγμή και αμαυρώνουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση.

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί χαστούκισαν μια κοπέλα

Κατα τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής ενός άνδρα, ο οποίος απλά καθόταν, αστυνομικοί τον χτύπησαν, με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ στην συνέχεια μια νεαρή που τους πλησίασε για να ρωτήσει τι συνέβη, την έρβισαν και την χαστούκισαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προπηλάκισαν τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα. Νωρίτερα, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων, ο εικονολήπτης του σταθμού μας, δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά την γυναίκα έχει καταγραφεί και στην κάμερα του Kontra

https://twitter.com/human_wannabe_/status/1369339251805065223?s=21

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μερίδα διαδηλωτών πέταξε καπνογόνα στις αστυνομικές αρχές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα με αποτέλεσμα να έρθει η απάντηση της αστυνομίας με αντλίες νερού και δακρυγόνα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ρίψη μολότοφ αλλά και για χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ