Νέα Σμύρνη: Στα άκρα τραβάει την κατάσταση ο Μητσοτάκης – Έρχονται πολύ σκληρά μέτρα και άγρια παράταση του lockdown σε απάντηση του λαϊκού ξεσηκωμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκλητικά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, από τους γνωστούς παρακρατικούς εγκάθετους που δεκαετίες τωρα όλοι τους ξέρουν αλλά δεν τους συλλαμβάνει κανείς. Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη τρομαγμένη από την ηχηρή αντίδραση των πολιτων με την συμμετοχή τους στη Νέα Σμύρνη έβγαλε σεργιάνι το παρακράτος για να διαλύσει την πορεία των κατοίκων.

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί χαστούκισαν μια κοπέλα

Κατα τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής ενός άνδρα, ο οποίος απλά καθόταν, αστυνομικοί τον χτύπησαν, με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ στην συνέχεια μια νεαρή που τους πλησίασε για να ρωτήσει τι συνέβη, την έρβισαν και την χαστούκισαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προπηλάκισαν τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα. Νωρίτερα, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων, ο εικονολήπτης του σταθμού μας, δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά την γυναίκα έχει καταγραφεί και στην κάμερα του Kontra

Τα κανάλια παίζουν τα βίαια επεισόδια, με επιθετικούς τίτλους για τους πολίτες που συμμετείχαν στην πορεία, παρουσιάζοντας τους σαν τρομοκράτες που καταστρέφουν τη χώρα.

Οι Νέρωνες του Μαξίμου απολαμβάνουν να βλέπουν την Νέα Σμύρνη να καίγεται και προετοιμάζουν τα επόμενα σκληρά μέτρα, προς γνωσιν και συμμόρφωσιν και αποτροπής νέων αντιδράσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ