Τραυματισμός αστυνομικού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το πολυειπομένο μότο η βία φέρνει βία, αφορά τους βίαιους. Η Δημοκρατία μας, αφαιρώντας απο τα όργανα διατήρησης της τάξης, των δυνατοτήτων να αντιμετωπίσουν την βία,με τρόπους που έμαθαν στις σχολές τους να διαχειρίζονται, ώστε να μην στάξει αίμα. έφθασε…ΔΥΣΤΥΧΩΣ να έχει θύματα αστυνομικούς.

Αιμόφυρτος 24χρονος αστυνομικός να παλεύει για τη ζωή του. ‘Ενας νέος που θέλησε, όπως κι οι συνάδελφοί του, να προφυλάξει όλους εμάς και τα παιδιά μας. ΑΠΟ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.Η βία … των κάποιων στράφηκε τελικά σε εμάς, την ίδια την κοινωνία, την ίδια την Δημοκρατία. Ο αστυνομικός τηρεί την τάξη δεν την επιβάλλει. Σε περίπτωση α-ταξίας δηλ. αν-αρχίας καλείται να την επιβάλλει .

Μας υπηρετεί, όλους μας, ανεξαρτήτως χρώματος, οικονομικής βάσης ή όποιας άλλης ιδιαιτερότητας. Όταν τον χτυπάμε, χτυπάμε την ίδια την κοινωνία, Χτυπάμε κάποιον που φροντίζει να περπατάμε αμέριμνοι, χωρίς φόβο, χωρίς βλέμμα να στρέφεται για να ανακαλύψει τυχόν εχθρούς. Είναι σαν να χτυπάς ένα παιδί που σου προσφέρει και δεν ζητά παρά μόνο να το σέβεσαι. Η βία είναι γέννημα θρέμμα εκείνων που την στήριξαν, με δεκανίκια την όρθωσαν απέναντι σε όλους μας. Απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στους αστυνομικούς μας

Κείμενο από αναγνώστη του ολυμπια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ