Το Ναγκόρνο Καραμπάχ ερευνά περίπτωση διαρροής στην τουρκία χαρτών με ναρκοπέδια από Αγγλική ΜΚΟ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου του Artsakh (Ναγκόρνο Καραμπάχ) Boris Avagyan είπε στο Armenian News- NEWS.am ότι, το Προεδρείο θα απευθυνθεί στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας σχετικά με ειδήσεις πως βρετανική εταιρεία, παραδίδει χάρτες με τα ναρκοπέδια του Artsakh στις τουρκικές ειδικές υπηρεσίες.  

Σήμερα ο Boris Avagyan ανέφερε ότι, ενώ εργαζόταν στο Artsakh, η εταιρεία “HALO Trust”, η οποία λειτουργούσε για ένα βρετανικό φιλανθρωπικό οργανισμό και ασχολήθηκε με την εκκαθάριση ναρκών ξηράς, έλαβε χάρτες των ναρκοπεδίων της αρμενικής πλευράς και τους παρέδωσε στις τουρκικές ειδικές υπηρεσίες, παρέχοντας στον αντίπαλο την ευκαιρία να περάσει επιτυχώς από τα ναρκοπέδια, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου των Τεσσάρων ημερών στο Artsakh.

«Λάβαμε τις πληροφορίες σήμερα και ετοιμάζουμε να υποβάλουμε αίτηση στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας του Artsakh για να επαληθεύσουμε την αξιοπιστία των πληροφοριών και να προετοιμάσουμε μια έκθεση», δήλωσε. Ερωτηθείς εάν η εταιρεία συνεχίζει τις εργασίες της στο Artsakh, ο Avagyan είπε ότι ασχολείται με το ζήτημα και πρέπει να επαληθεύσει τις πληροφορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ