Πάνος Καμμένος: Το στράτευμα μπορεί να συντρίψει τους Τουρκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνέντευξη του τέως υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου με σοβαρές αποκαλύψεις, για τον ρόλο κάποιων μέσα στο πολιτικό σύστημα, οι οποίοι παίρνουν περίεργες αποφάσεις αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά αλλά και τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Αλλά και τα σχέδια αποσταθεροποίησης που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, μιλώντας ακόμα και για προβοκάτορες και από τις δύο πλευρές που δρουν υπέρ των τούρκων!

Κεραυνοί για την δημιουργία ενός περίεργου συστήματος εντός του υπουργείου εθνικής άμυνας, ερήμην της πολιτικής του ηγεσίας, το οποίο φτάνει στο σημείο να αποστρατεύει άξιους αξιωματικούς, όπως ο καταδρομέας Γιώργος Νιβέρογλου, με πράξεις που αγγίζουν τα όρια της δολιοφθοράς σε μία κρίσιμη στιγμή.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε έξω από τα δόντια τόσο για το ΕΛΙΑΜΕΠ που έχει απλώσει επικίνδυνα τα πλοκάμια του στο πολιτικό σκηνικό αλλά και την κυβέρνηση, ενώ απαίτησε την απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Τι είπε για τους τέως μακεδονομάχους που σήμερα αγωνίζονται στο πλευρό του Ζάεφ και πίνουν νερό στο όνομά της ψευτομακεδονίας. Ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κανέναν πολιτικό σχηματισμό, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Δείτε τις αποκαλύψεις, αλλά και την συγκλονιστική αποκάλυψη για τα γεγονότα την μαύρη νύχτα των Ιμίων και την θυσία των τριών ελλήνων ηρώων, στην συνέντευξη που ο τ. ΥΕΘΑ έδωσε στον Πάρι Καρβουνόπουλου στο Militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ