Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο – Έχει στριμωχθεί άγρια ο Μητσοτάκης για να πάει σε πρόωρες εκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές έχουν τρομοκρατήσει το Μαξίμου και το έχουν διχάσει καθώς τα στοιχεία από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν είναι και πολύ αισιόδοξα. Παρολο που η ΝΔ είναι ακόμη πρωτο κόμμα τα ποσοστά της γκρεμοτσακίζονται με τα συνεχιζόμενα lockdown ενώ ο κόσμος πιστεύει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα υπήρχε καλύτερη κοινωνική πολιτική και καλύτερες παροχές για τους εργαζόμενους που πλήττονται οικονομικά από την πανδημία.

Κατέρρευσαν με μυστική δημοσκόπηση στον ΣυΡιζΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον εγκλωβιστεί και ψάχνει τρόπους για να ροκανίσει τον χρόνο και δείχνει να μην εμπιστεύεται τις εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές μόλις βγει η χώρα από το lockdown. Μαλιστα κάποιοι εισηγούνται εκλογές και αρχές Ιουλίου, μετά τις πανελλήνιες και όταν έχουν αρχίσει τα μπανια του λαού ώστε να έχουν χαλαρώσει οι πολίτες και να τους πιάσει στη θερινή ραστώνη, δηλαδή στον ύπνο.

Οι πολιτικές επιλογές του Μητσοτακη πλέον λιγοστεύουν και τα σενάρια για την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές δεν είναι αισιόδοξα. Το πιθανότερο είναι η χώρα να οδηγηθεί σε διπλές εκλογές όμως αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς αν τα δυο κόμματα είναι πολύ κοντά τότε η πρώτη θέση δεν θα είναι δεδομένη για τη ΝΔ.

Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με τους πολίτες ταλαιπωρημένους από την πανδημία και το lockdown που θα ψάχνουν την ελπίδα στις κάλπες και σιγουρα δεν θα μπορέσουν να την δουν στο πρόσωπο ενός πρωθυπουργού που τους στέρησε τα πάντα όλο αυτό τον καιρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ