Προσπαθεί να μαζέψει την καλούμπα των πρόωρων εκλογών ο Κυριάκος αλλά είναι πλέον σε αδιέξοδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκουσε τους συμβουλους του που του φούσκωναν τα μυαλά πως σώζει την χώρα με το εμβολιο και για αυτό θα πάρει 50% αν πάει σε πρόωρες εκλογές και μπήκε σε λάθος δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ο λόγος για τον Κυριακο Μητσοτακη που άλλα του λένε οι σύμβουλοι του και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και άλλα του λένε οι φίλοι του από τις ξένες πρεσβείες όσο αφορά την δημοφιλία του, καθώς στο εξωτερικό πλέον θεωρείται καμένο χαρτί πολιτικά.

Μαυρα κούλουμα για τους περισσότερους πολίτες που τα σκληρά μέτρα άφησαν άφραγκους

Μαλιστα το αρνητικό κλίμα το εισπράτει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρακολουθώντας τα social media, όσο του επιτρέπουν βέβαια οι σύμβουλοι του, που μπλοκαρουν τα αρνητικά σχόλια για να δείξουν μια ψεύτικη εικόνα στον πρωθυπουργό ότι όλα είναι καλά, ώστε να συνεχίσουν να εισπράτουν τους παχυλούς μισθούς τους.

Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου το δίδυμο της συμφοράς που απεχθάνονται οι Έλληνες – Πρωτοφανή αρνητικά σχόλια και για τους δυο στα social media

Εγκλωβισμένος στο δίλημμα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή πρόωρες εκλογές και κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία δεν είναι δεδομένο πλέον ότι θα είναι πρωθυπουργός αν καταρρευσει σε ποσοστά η ΝΔ, ακόμη και αν είναι πρωτο κόμμα τυπικά.

Τον Μητσοτάκη δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την παραμονή του στο Μέγαρο Μαξίμου. Και θα προσπαθήσει να ροκανίσει τον χρόνο όσο περισσότερο μπορεί, όμως δεν έχει πλέον πολιτικό χρόνο. Η χώρα είναι σε ένα πρωτοφανές σκληρό lockdown χωρίς αποτέλεσμα με τους πολίτες στα κάγκελα.

Σοκαριστική πρωτιά Μητσοτάκη σε αποδοκιμασίες στα social στην Ευρώπη

Ο μηχανισμός καταστολής που έχει χτίσει με το ανελέητο ξύλο από τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη τον αποξενώνει από την κοινωνία καθώς ταυτίζεται πλέον στο μυαλό των πολιτων με καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου. Ακόμη και η κατάσταση με τις ουρές τα καταστήματα για λίγα τρόφιμα παραπέμπουν σε καθεστώς σοβιετιας όπως αυτό του Τσαουσέσκου.

Αν θέλει να μείνει έτσι στην ιστορία είναι δικαίωμα του, αλλά εμείς οι πολίτες τι φταίμε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ