Το απόλυτο χάος σε ΜΕΤΡΟ και λεωφορεία – Ο ένας πάνω στον άλλο και η κυβέρνηση κυνηγούσε τους χαρταετούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελείωσε η Καθαρή Δευτέρα για τους περισσότερους, για τον Μητσοτακη βέβαια η ανεμελιά μπορεί να συνεχίζεται και ο κόσμος σήμερα επέστρεψε στις δουλειές του, με αποτέλεσμα να γίνεται πραγματικά το αδιαχώρητο σήμερα σε λεωφορεία και τρένα σε ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ.

9B5F5DE8 67EF 4332 9B4E F319545ED57D

F5D68F29 84CD 4C33 BA7D A3064789BAC6

Βέβαια ο Μητσοτάκης διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επικαλούμενος μάλιστα και επιστημονικές μελέτες τις οποίες ουδέποτε κατέθεσε, οι εικόνες όμως που κυκλοφόρησαν στα social media, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

Οι νέες φωτογραφιες από τον σταθμό στο Μοναστηράκι είναι συγκλονιστικές. Εικόνες ντροπής που εκθέτουν βάναυσα την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τα άλλα εμείς παραμένουμε κλειδωμένοι και εγκλωβισμένοι, οικονομία και κοινωνία έχουν καταστραφεί από τα συνεχή σκληρά νέα μέτρα και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί αυξάνονται τα κρούσματα.

Στην Ελλάδα δυστυχώς τα μέτρα έχουν ξεκάθαρη πολιτική χροιά. Όπου η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει, τότε εφευρίσκει μελέτες που υποβιβάζουν το επίπεδο κινδύνου. Και αυτό είναι εγκληματικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ