15/06/2021

Άρπαξαν 15χρονο στην Πάρο και τωρα απειλούν τη μητέρα του

Στον απόλυτο τρόμο ζει η μητέρα του ανήλικου αγοριού που 2 Γεωργιανοί επιχείρησαν να αρπαξουν στην Πάρο, Κατερίνα Μπαμπούλη που ζει με την ηλικιωμένη μητέρα της.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, δύο άνδρες Γεωργιανής καταγωγής (ο ένας εκ των οποίων έχει ελληνική υπηκόοτητα) έπεισαν τον 15χρονο να μπει στο αυτοκίνητό τους, απειλώντας τον ότι εάν δεν τους ακολουθήσει θα σκοτώσουν την μητέρα και την γιαγιά του.

Ο ανήλικος που γνώριζε τον έναν από τους δύο, χλεύαζε τον δράστη επειδή ήταν χρήστης νακρωτικών και είχε αλλοπρόσαλη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Έτσι, ο σεσημασμένος θέλησε να εκδικηθεί τον 15χρονο και μαζί με τον συνεργό του, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή κοντά στις «Πεταλούδες». Όση ώρα ο ανήλικος βρισκόταν μέσα στο όχημά του, οι δύο δράστες προσπαθούσαν να τον πείσουν να καταναλώσει αλκοόλ ενώ τον προειδοποιήσαν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον θάψουν.

Ο 15χρονος μόλις βρήκε την ευκαιρία άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και πήδηξε στο οδόστρωμα για να σωθεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον κυνηγούν, όμως είχαν ξεχάσει να «δέσουν» το χειρόφρενο» και το όχημα κύλησε και έπεσε σε τοίχο.

Ο ήχος από την πρόσκρουση, τρόμαξε μια γυναίκα και τον πατέρα της που έμεναν στην περιοχή και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Το παιδί ζήτησε της βοήθεια τους και έτσι ξέφυγε.

Οι δράστες συνελήφθησαν την επόμενη μέρα αλλά μετά τη σύλληψη τους, η μητέρα και το αγόρι δέχονται συνεχώς απειλές. Άτομα τους έχουν μεταφέρει ότι ο γιος του ενός συλληφθέντα διαδίδει ότι σε περίπτωση που φυλακιστεί ο πατέρας του, θα σκοτώσει τη μητέρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι τρομοκρατημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ