Ανοίγει την πόρτα του φρενοκομείου ο Μπάιντεν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέντευξή του πριν από λίγο στο ABC news, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και την Ρωσία. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Το εξαιρετικά ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Μπάιντεν καταφέρθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του Πούτιν τον οποίον δεν διστάζει να χαρακτηρίσει και «δολοφόνο». Και οι κωδικοί για τα πυρηνικά δεν είναι πλέον στα χέρια του Τραμπ, αλλά του Μπάιντεν.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλήσει την Ρωσία πως θα πληρώσει «βαρύ τίμημα»!

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι ο Μπάιντεν επανέλαβε τις γελοίες κατηγορίες που εκστόμιζε και η Κλίντον για τις εκλογές του 2016, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές του 2020, προκειμένου να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί. Μιλάμε για παράνοια, καθότι οι ισχυρισμοί περί ρωσικής εμπλοκής, έχουν καταπέσει από την ίδια την αμερικανική δικαιοσύνη. Αντίθετα υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για όσους έστησαν τις συγκεκριμένες κατηγορίες. Κάποιοι εκ των οποίων είναι ήδη κατηγορούμενοι.

Αυτό όμως που μπορεί πραγματικά να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, είναι ότι ο Μπάιντεν ενδέχεται να επιτίθεται στον Πούτιν με τέτοια σφοδρότητα προκειμένου να τον εκβιάσει ώστε να μην δοθούν στοιχεία εις βάρος του υιού του, Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο στην Ουκρανία.

Και λέμε ότι «μπορεί να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου», διότι το έργο το έχουμε ξαναδεί. Με τον Μπιλ Κλίντον που βομβάρδισε την Σερβία, δολοφόνησε χιλιάδες μεταξύ των οποίων και αμάχους, προκειμένου να καλύψει το σκάνδαλο Λεβίνσκι. Η δημοκρατική δηλαδή έχουνε μαύρο ποινικό μητρώο όσον αφορά τους πολέμους για προσωπικές τους υποθέσεις και συμφέροντα.

Η σημερινή εικόνα του Μπάιντεν πάντως θύμισε την εικόνα ενός άβουλου, που κρατάει στα χέρια του κωδικούς πυρηνικών όπλων. Μήπως αυτοί που κατηγορούσαν τον Τραμπ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο υποθετικά βεβαίως, αποδειχθεί ότι εννοούσαν τον Μπάιντεν.

Ας ελπίζουμε ότι η Αμερική διαθέτει εφεδρείες για να φρενάρει μία εξέλιξη που θα μετανιώσει όλη η ανθρωπότητα.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Μπάιντεν θα επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας Σώτη αφορά τις εξαγωγές και τις εισαγωγές πολεμικού υλικού. Πράγμα που θα επηρεάσει άμεσα την Τουρκία, καθότι οποιαδήποτε προμήθεια κάνει πλέον από την Ρωσία, θεωρείται παραβίαση των κυρώσεων. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναμένουμε να δούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ