Παγκόσμιος κίνδυνος ο Τζο Μπάιντεν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρέσβη της στις ΗΠΑ μετά την άθλια, συκοφαντική και παρανοϊκή  επίθεση του νέου προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, των οποίων αποκάλεσε «δολοφόνο», αλλά και ολόκληρης της Ρωσίας με ένα ρεσιτάλ εχθροπάθειας.

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε όταν λέγαμε πως ο Τζο Μπάιντεν όχι μόνο είναι κατώτερος των περιστάσεων, όχι μόνο είναι ανίκανος να κυβερνήσει, αλλά είναι κυριολεκτικά ένας αχυράνθρωπος που πίσω του κρύβονται συμφέροντα τα οποία μόνο το καλό της Αμερικής και της ανθρωπότητας δεν θέλουν.

Το γεγονός όμως ότι εκστομίζει κατηγορίες οι οποίες έχουν καταπέσει από την ίδια την αμερικανική δικαιοσύνη, καθώς οι δημοκρατικοί είχαν κάνει τις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας και για τις εκλογές του 2016, δείχνουν έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου. Έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου με κωδικούς για πυρηνικά όπλα, δυστυχώς.

Το ότι η διαρροή ανάκλησης του ρώσου πρέσβη Ανατόλι Αντώνοφ έγινε από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα (φωτό), είναι ίσως το πιο ανησυχητικό όλων. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει να ανακοινώνεται επισήμως η ανάκληση του πρέσβη της.

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα. Φοβόμαστε ότι θα δούμε επανάληψη του Μπιλ Κλίντον αλλά και της Χίλαρι Κλίντον με αιματοκύλισμα τρίτων χωρών προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα πολεμοκάπηλων αλλά και να καλυφθεί το σκάνδαλο του υιού Μπάιντεν στην Ουκρανία. Όπως έγινε με τον Μπιλ Κλίντον, το σκάνδαλο Λεβίνσκι και την σφαγή στην Σερβία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ