Γεραπετρίτης – Σαντορινιός: Θα σας δέρνουμε γιατί έτσι γουστάρουμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεσιτάλ προκλητικότητας από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον πρώην υπουργό ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό! Καταδικάζουν το ξύλο, μόνο όταν δεν τους συμφέρει!
Αστείες δικαιολογίες Γεραπετρίτη για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Νέα Σμύρνη

Τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών αποφάσισε να υποτιμήσει για μια ακόμη φορά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σχετικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συλληφθέντος στη Νέα Σμύρνη. Αντί να παραδεχθεί πως -κακώς- δόθηκε στους βουλευτές της Ν.Δ. το «χαρτάκι» που πρέπει να διαβάζουν για να υπερασπιστούν την κυβερνητική γραμμή, ισχυρίστηκε ότι κάποιος που γνώριζε τον νεαρό ήταν που έδωσε τα στοιχεία του σε αυτούς. Προκειμένου μάλιστα να προστατευθεί για μια ακόμη φορά η «στενή ομάδα» του Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας επιχείρησε να πει πως για όλα φταίνε το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, από τη στιγμή που το σχετικό βίντεο κυκλοφόρησε στον δημόσιο χώρο χωρίς κάλυψη των προσωπικών δεδομένων, χιλιάδες άνθρωποι όχι μόνο γνώριζαν το περιστατικό αυτό, αλλά είναι προφανές ότι ένας ευρύς κύκλος προσώπων ήταν σε θέση να γνωρίσει τα πρόσωπα.
Ομως, αυτό που πραγματικά προκάλεσε έκπληξη ήταν η αποστροφή του υπουργού, ο οποίος είπε πως «η διάδοση που έχουν στη δημοκρατία τα κοινωνικά δίκτυα, με την ανεξέλεγκτη ροή της πληροφορίας» είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ποιος να ελέγχει την πληροφορία; Το Μαξίμου; Σε επικίνδυνες ατραπούς μπαίνει ο υπουργός!

Σαντορινιός: «Δείραμε στις Πρέσπες, αλλά δεν είχαμε τότε πανδημία»

Η απίστευτη τοποθέτηση του συριζαίου Ν. Σαντορινιού για την αγριότητα των ΜΑΤ κατά των πατριωτών διαδηλωτών το 2018

E5CF7289 37AD 4DAE 94C1 D689050F7121
Επεισόδια σημειώθηκαν σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας για το όνομα της ΠΓΔΜ μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ στους Ψαράδες Πρεσπών- που διοργάνωσε η “Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας”, στη Βίγλα Φλώρινας, Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ STR

Σε μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση για τον… «παιδαγωγικό» ρόλο της πολιτικής προχώρησε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός (φωτό). Καλεσμένος στην πρωινή ζώνη του Open, ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παραδέχθηκε ότι και επί ΣΥΡΙΖΑ οι διαδηλωτές έτρωγαν ξύλο, μόνο που τότε, όπως δικαιολογήθηκε… δεν είχαμε πανδημία!

Η συνάρτηση του ξύλου με τις υγειονομικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, δίνει αυτοδικαίως στον Σαντορινιό βραβείο ευφυούς πολιτικού επιχειρήματος. Οταν στη χώρα επικρατούν συνθήκες πανδημίας, η Αστυνομία οφείλει να είναι συγκρατημένη. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, κατά τον… γίγαντα του ΣΥΡΙΖΑ, το μπερντάκι είναι απολύτως δικαιολογημένο, αν δεν επιβάλλεται κιόλας!

Στη δημοσιογραφική ερώτηση αν και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε χρησιμοποιήσει, ως κυβέρνηση, αστυνομική βία για να επιβάλει αποφάσεις, και ειδικά για τη βία που επέβαλε στους διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Σαντορινιός απάντησε: «Ναι, αλλά δεν είχαμε πανδημία τότε». Η επιλεκτικά ασθενής μνήμη του δεν τον βοήθησε να θυμηθεί την πρωτοφανή βιαιότητα με την οποία τα ΜΑΤ επέπεσαν εναντίον των πατριωτών που διαδήλωναν στο Πισοδέρι Φλώρινας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τον Ιούνιο του 2018. Και θυμήθηκε, αντ’ αυτού, ότι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις όταν στα πάνδημα συλλαλητήρια εκείνων των ημερών κατά της προδοτικής συμφωνίας επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια στη Βουλή.

Αυτός είναι, δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ. Κρατά ως ανάμνηση από το κυβερνητικό του πέρασμα τις «ωραίες ημέρες της εξουσίας». Και θέλει να λησμονεί το ανελέητο ξύλο που έπεφτε στους δρόμους στην καμπούρα κάθε κοινωνικής ομάδας που τολμούσε να διεκδικεί το δίκιο της. Οσο για τους συνταξιούχους, δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο. Τότε που έφαγαν της χρονιάς τους δεν είχαμε πανδημία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ