Παράνοια! Ανοίγουν τα σύνορα από Αλβανία, Τουρκία, Σκόπια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι άνθρωποι είναι εκτός ελέγχου! Την ώρα που η πανδημία βρίσκεται στο απόγειο και μετράμε νεκρούς, είχαν τη φαεινή ιδέα να ανοίξουν τις πτήσεις από Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία! Όπου ο κορονοϊός θερίζει και όπως αποδείχτηκε πέρσι, τα στοιχεία που δίνουν είναι μαϊμού και τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.

Είχαμε γράψει στο Olympia εδώ και μήνες ότι το κύριο έγκλημα του καλοκαιριού ήταν το άνοιγμα των συνόρων από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία. Επιβεβαιωθήκαμε μετά το σκάνδαλο με τα πλαστά τεστ, όπου δεκάδες άτομα θετική στον κορονοϊό εισέβαλαν στην χώρα με χαλκευμένα και πλαστογραφημένα πιστοποιητικά αρνητικού PCR!

“Πράσινο φως” στα αεροπορικά ταξίδια από Αλβανία, Τουρκία, Σκόπια
Αυξάνεται από 500 σε 4.000 το ανώτατο όριο επιβατών από Ρωσία

Δεν ανανεώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα για τις αεροπορικές πτήσεις από Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια και έτσι οι πολίτες των κρατών αυτών θα μπορούν να έρχονται ελεύθερα στα ελληνικά αεροδρόμια.
Δεν παρατείνονται οι αεροπορικές οδηγίες που προέβλεπαν αναστολή πτήσεων από Τουρκία και αφίξεις μόνο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), δεν παρατείνονται οι αεροπορικές οδηγίες που προέβλεπαν αναστολή πτήσεων από Τουρκία και αφίξεις μόνο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Επίσης, τροποποιήθηκε η notam για ανώτατο όριο ταξιδιωτών από τη Ρωσία, το οποίο αυξάνεται από 500 σε 4.000 επιβάτες εβδομαδιαίως. Στις αφίξεις από τη Ρωσική Ομοσπονδία προς τα αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου αυξάνεται από 500 σε 4.000 εβδομαδιαίως ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ