Ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε είναι αποτυχημένος – Στην Βόρεια Κορέα θα τον είχαν καθαιρέσει στην Ελλάδα παραμένει @K_Hatzidakis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Είναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, που υπουργός ομολογεί ότι απέτυχε να κάνει την βασική αποστολή του υπουργείου που ανέλαβε κι όμως στην Ελλάδα δεν έχει παραιτηθεί! Ούτε στην Σοβιετική Ένωση δεν υπήρχε τέτοια ανοχή σε αποτυχημένους πολιτικούς. Στην Ελλάδα όμως ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει την δουλειά που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, και θα βάλει λογιστές και δικηγόρους να κάνουν την δουλειά του Κράτους!

Περιγράφει μάλιστα την αποτυχία, ως επιτυχία, αφού δεν υπάρχουν ΜΜΕ που να τολμούν να δείξουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνόε, και πώς θα λειτουργεί ένα νέο σώμα πιστοποιημένων ιδιωτών, αλλά και τα επόμενα μέτρα που αφορούν κατά κύριο λόγο την απλούστευση των διαδικασιών στις περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης, που θα κάνουν την δουλεία που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας ο ίδιος!

«Σκοπός μας είναι ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει με τις δυνάμεις του και τις ιδέες του τη συνολική προσπάθεια για την επιτάχυνση της καταβολής των συντάξεων. Οι δε συνταξιούχοι δεν νοιάζονται καθόλου εάν η σύνταξή τους θα βγει έπειτα από συνδρομή του ιδιωτικού τομέα ή όχι. Τους ενδιαφέρει απλώς να την πάρουν», δηλώνει στην «Κ».

Όσο για το πώς θα γίνεται η διαδικασία εξηγεί ότι «πιστοποιημένοι δικηγόροι και λογιστές θα μπορούν να διαπιστώνουν τον χρόνο ασφάλισης και να εκδίδουν σχετική βεβαίωση, την ύπαρξη ή μη οφειλόμενων εισφορών του ασφαλισμένου, αλλά και να εκδίδουν απόφαση προσωρινής κύριας σύνταξης ή και οριστικής σύνταξης, κύριας και επικουρικής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ