Συνεχίζονται τα τέρατα στις τράπεζες! 1 εκατομμύριο € για εθελούσια έξοδο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η κοινωνία έχει καταρρεύσει, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο και εκατομμύρια έλληνες οδηγούνται στην εξαθλίωση, στις τράπεζες συνεχίζονται τα αίσχη χωρίς ουδείς να τους ελέγχει. Προγράμματα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ακόμα και 1 εκατομμυρίου € για μεγαλοστελέχη, αίσχη με την συνεχή απαξίωση Τραπεζικών ιδρυμάτων ώστε να δοθούν δώρο σε δήθεν επενδυτές, πανηγύρι με τα θαλασσοδάνεια που κουρεύονται ή τακτοποιούνται εν κρυπτώ.

Ναι, μιλάμε για τις ίδιες τράπεζες που δεν δίνουν ούτε ευρώ στην πραγματική οικονομία, δεν χρηματοδοτούν τις υγιείς επιχειρήσεις, όχι μόνο δεν ενισχύουν την ανάπτυξη αλλά αποτελούν τροχοπέδη για ολόκληρη την οικονομία.

Και φυσικά το κράτος αντί να ελέγξει τους ανεξέλεγκτους τραπεζίτες, τους έχει δώσει και ασυλία ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι να προκαλούν σύσσωμο το έθνος. Ντροπή και αίσχος. Και περιμένουμε μετά να δούμε αύξηση στους δείκτες, επανεκκίνηση στην οικονομία και ενίσχυση στην παραγωγή και την δημιουργική δραστηριότητα που θα παράξει πλούτο για να βγούμε πραγματικά από την κρίση. Ουδεμία ελπίδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ