Αδελφικούς και θερμούς χαιρετισμούς από την Πατριωτική Ένωση του Κουρδιστάν P.U.K, με την ευκαιρία της Επετείου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδέλφια μας Ελληνίδες και Έλληνες

Φίλες και φίλοι

Ο λαός του Κουρδιστάν γιορτάζει και τιμάει μαζί με τον Ελληνικό λαό την 25η Μαρτίου 1821 σαν μια μέρααφιερωμένη στην ελευθερία, στην ευημερία, στις μεγάλες ανθρώπινες αξίες. Ιδανικά που ιστορικά ενώνουν τουςλαούς μας, ενώ συνεχίσουμε τους αγώνες μας για μια κοινωνία δίκαιη για όλες και όλους.

Σαν εκπρόσωπος του κόμματος P.U.K,, σας μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς από την ηγεσία του κόμματος μαςειδικά από τους Προέδρους μας: ΜΠΑΦΛ ΤΑΛΑΜΠΑΝΙ και ΛΑΧΟΥΡ ΣΕΧ ΤΖΑΝΓΙ.

Οι δυο μας ηγέτες συνεχίσουν τις προσπάθειες και τους αγώνες με βάση το μονοπάτι που χάραξε ο πρώην Πρόεδροςτης Δημοκρατίας του Ιράκ και Γενικός γραμματέας του κόμματός μας ΜΑΜ ΤΖΑΛΑΛ ΤΑΛΑΜΠΑΝΙ για τηβελτίωση των σχέσεων Κούρδων & Ελλήνων, δύο ιστορικών Λαών.

Οι Λαοί μας θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί για την Ελευθερία και την Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, ενώαγωνιζόμαστε διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση

Ράουα Μπαμπάν

Εκρόσωπος P.U.K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ