Αυτοί που υπηρετούν το έθνος και αυτοί που το εκμεταλλεύονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγαλείο ψυχής από τους πραγματικούς εραστές της Ελλάδας: Τους Έλληνες. Ντροπή και όνειδος για αυτούς που εκμεταλλεύονται την Ελλάδα. Που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι το τσιφλίκι τους και το αγρόκτημα τους και ότι οι Έλληνες είναι οι υπηρέτες τους.

Είναι κρίμα η 200ή επέτειος της εθνεγερσίας, αυτού του μεγαλείου που δημιουργήθηκε από την ψυχή και το αίμα των Ελλήνων, να μείνει στην ιστορία λόγω των θλιβερών εικόνων της εξουσιαστικής δομής που καπελώνει το έθνος.

Αυτούς που κλεισμένοι σε προεδρικά Μέγαρα ζουν το μύθο τους, χωρίς να συνειδητοποιούν τι ακριβως εκπροσωπούν.

Και γιατί άλλωστε να το συνειδητοποιήσουν; Δεν ανήλθαν στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας λόγω φιλοπατρίας και αγάπης για την Ελλάδα. Ανήλθαν πάνω σε μία σκάλα διαπλοκής την οποία υπηρέτησαν πίστα εις βάρος του ελληνικού λαού. Δεν θυσίασαν τίποτα για την πατρίδα. Αντίθετα, ευεργετήθηκαν από την πατρίδα, ζουν από την πατρίδα, είναι ο ορισμός της αναξιοκρατίας στην πατρίδα.

Την ώρα λοιπόν που το προεδρικό ζεύγος σε μία εκδήλωση – παρωδία απολάμβανε μπιφτεκάκια από κιμά γαρίδας, καλό είναι εμείς οι έλληνες να θυμηθούμε τον Καποδίστρια:

«Αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ