Βαράει διάλυση η κυβερνητική συνοχή μετά την αποδοχή από Μητσοτακη της λευκής επιταγής στην Τουρκια από τους Ευρωπαίους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμία παρέλαση και καμία φιέστα πλέον δεν μπορεί να σωσει τον Μητσοτακη από την εσωκομματικη οργή των πατριωτικών φωνών που πλέον νιώθουν ότι πνίγονται μέσα στη σημερινή Νέα Δημοκρατία που σωπαίνει μπροστά στα χάδια των ευρωπαίων στους Τούρκους.

Ανήμερα της επετείου των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 οι Έλληνες αφού είδαν τον Κάρολο της Αγγλίας να δακρύζει μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη, κάτι που δεν έχουν δει ποτέ να συμβαινει με Έλληνα πολιτικό τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, ένιωσαν πως η χώρα δέχτηκε ένα ταπεινωτικό χτύπημα καθώς καθώς καμία κύρωση δεν επιβλήθηκε στην Τουρκια, αντίθετα πήρε παράταση χρόνου ως το καλοκαίρι. Σαν να λέμε φέξε μου και γλιστρισα.

Οι εσωκομματικοί τριγμοί είναι πλέον έντονοι με τον πρωθυπουργό να παλεύει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές τον Μαιο καθώς ξέρει ότι η ΝΔ θα υποστεί σημαντική πτώση, ακόμη και πρωτο κόμμα να βγει, ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνοδο των μικρών κομμάτων, καποιων μαλιστα σε διψηφια ποσοστά, θα είναι  αδύνατον να σχηματιστεί  κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Μητσοτακη.

Όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ