Διαγωνισμός – σκάνδαλο με οσμή Βερολίνου για τα γρήγορα τεστ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη της σημερινής εφημερίδας Δημοκρατία πραγματικά εξοργίζει. Αποδεικνύει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την πανδημία για να κάνουν χρυσές δουλειές στην πλάτη των Ελλήνων. Είναι δεδομένο ότι ένας διαγωνισμός λίγων ημερών με απαίτηση άμεσης παράδοσης εκατομμυρίων τεστ, είναι ο ορισμός του φωτογραφικού διαγωνισμού. Όταν μάλιστα ο διαγωνισμός αυτός φωτογραφίζει ξεκάθαρα το Βερολίνο, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Το πλέον σκανδαλώδες όμως στην όλη υπόθεση είναι πως με τα ίδια λεφτά, μιλάμε μόλις για το πρώτο μέρος του διαγωνισμού, θα μπορούσαν να αγοραστούν εκατομμύρια ρωσικά η κινέζικα εμβόλια, που θα εμβολίασαν άμεσα σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού. Άρα δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη για γρήγορα τεστ, ενώ τόσο το Ρώσικο όσο και το κινέζικο εμβόλιο έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικά και με ελάχιστες παρενέργειες.

Το κακό με τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πως δεν κατασκευάζονται στην Γερμανία και είναι φθηνά! Άρα δεν αφήνουν περιθώριο για πλουτισμό σε κανέναν.

Εάν η όλη υπόθεση επιβεβαιωθεί και όντως πρόκειται για φωτογραφικό σκάνδαλο με γερμανικό δάκτυλο, τότε μιλάμε για έγκλημα εις βάρος της δημόσιας υγείας, εις βάρος της ζωής των Ελλήνων. Γεγονός που πραγματικά δεν θα έχει προηγούμενο.

859CE8DE BF77 4E3C 8292 791CEFEDF9F9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ