Ο Άρης Πορτοσάλτε επιβεβαιώνει: Αν δεν είχε μεσολαβήσει ο Πολάκης, σήμερα θα πεθαίναμε σαν τα σκυλιά στους δρόμους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά σημαντική η δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε πριν από λίγο στο Twitter. Μία δήλωση που προαναγγέλλει συνέχεια των μεταρρυθμίσεων σαν αυτές που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αποδυναμώνοντας το έθνικό σύστημα υγείας, με κλείσιμο νοσοκομείων και παύση προσλήψεων υγειονομικών λειτουργούν.

Εάν λοιπόν δεν είχαν μεσολαβήσει τέσσερα χρόνια με Πολάκη, σήμερα λόγω αυτών των «μεταρρυθμίσεων», θα πεθαίναμε στους δρόμους σαν τα σκυλιά. Θυμάστε τον Άδωνι Γεωργιάδη που ούρλιαζε ότι δεν θέλει να του κλέψει την δόξα η τρόικα για τις απολύσεις γιατρών; Φανταστείτε λοιπόν το εφιαλτικό σενάριο να έμειναν άλλα τέσσερα χρόνια και να ολοκληρώνουν τις περιβόητες «μεταρρυθμίσεις» στην υγεία. Ακόμα και αυτοί που έχουν λεφτά για να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, θα πήγαιναν άκλαυτοι, Αφού ακόμα και σήμερα όλοι προστρέχουν στα δημόσια νοσοκομεία για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Μεσολάβησε λοιπόν ο Πολάκης για να ανασυγκροτήσει το ΕΣΥ, αντί να βάλει κι αυτός το χέρι στο μέλι και να κάνει πλούσιους τους βαρώνους της ιδιωτικής περίθαλψης. Εάν είχε κάνει το αντίθετο, σήμερα θα ψοφάγαμε στα πεζοδρόμια, αλλά συγκεκριμένα ΜΜΕ θα τον αποθέωναν. Επιλογές είναι αυτές.

Ένα μεγάλο μπράβο όμως στον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αποκαλύπτει πως τα παλαμάκια σε γιατρούς και νοσηλευτές ήταν στην πραγματικότητα φάσκελα. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Νεοφιλελεύθεροι, μέχρι να σκάσει το πρόβλημα. Μετά με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρούν το κράτος να τους σώσει.

F75DB332 9ED7 41C1 87E5 542F79C53EB6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ