Συγκίνηση…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φωτογραφία φυσικά είναι προϊόν μοντάζ. Δεν απέχει όμως και πολύ από την πραγματικότητα. Η σκανδαλώδης απόφαση της κυβέρνησης για την προμήθεια ατομικών τεστ, όλως τυχαίως την στιγμή που τα παρήγαγε και τα πατεντάρισε η Siemens, μόνο αυτό το παλαιότερο κολάζ μπορεί να φέρει στο νου.

Διαγωνισμός λοιπόν που γίνεται ημέρα εθνικής αργίας, δίνει περιθώριο για την κατάθεση προσφορών μόλις μία εργάσιμη μέρα, και για την παράδοση των προϊόντων δηλαδή τα 10 εκατομμύρια τεστ, μόλις σε επτά εργάσιμες ημέρες, είναι ο ορισμός του φωτογραφικού διαγωνισμού.

Σημαίνει ότι έχει στηθεί για εταιρεία που ήδη εχει τα τεστ στην κατοχή της διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για μία εταιρεία να παραδώσει τόσα τεστ, χωρίς να είναι ενήμερη από πριν για το στήσιμο.

Όταν μάλιστα η κυβέρνηση που είχε θέσει το εμβόλιο ως εθνικό στοίχημα, αντί να πάρει 10 εκατομμύρια εμβόλια με τα ίδια λεφτά, από την Ρωσία ή την Κίνα, τα πέτα για να πάρει τεστ, τότε δεν χρειάζεται να είσαι συνωμοσιολόγος για να καταλήξεις στο συμπέρασμα πως για ακόμα μια φορά κάποιοι θα βγάλουν πολύ χρήμα.

Με μία διαφορά. Αυτή τη στιγμή, βγάζουν χρήματα πάνω στις ζωές των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ