18/06/2021

Καλά δεν ντρέπονται; Συνέλαβαν 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο να πάρει ένα αναψυκτικό

Την ώρα που η ίδια η αδερφή του πρωθυπουργού βγαίνει στα κανάλια και δηλώνει πως κανείς δεν θα την εμποδίσει να κάνει Πάσχα στην Κρήτη, ότι και αν γίνει με τα μέτρα, στην Πάρο η αστυνομία όχι μόνο έκοψε πρόστιμο αλλά και συνέλαβε έναν 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο να πάρει ένα αναψυκτικό.

Ντορα Μπακογιάννη: Κανείς δεν θα με εμποδίσει να κάνω Πάσχα στην Κρήτη – Πλήρης αδιαφορία για τα κυβερνητικά μέτρα

Συμφωνα με την μητέρα του στο Facebook: Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το παιδί οδηγούσε μηχανάκι συγγενικού προσώπου και όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο δεν είχε χαρτιά. Ξεκίνησε για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο και συμφωνα με την αστυνομία πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν και θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.

Οι αστυνομικοί του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η διαδικασία και να οριστεί δικάσιμος για το γεγονός ότι δεν είχε άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

Υ.Γ. Βέβαια αν ήταν ξένος τουρίστας και κυκλοφορούσε με νοικιασμένο ή ξένο μηχανάκι δεν θα τον σταματούσε κανείς, για κανένα λόγο, όπως συνηθίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ