Η Καλογριτσιάδα για αρχάριους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τρίτη , 30 Μαρτίου, η Ελληνική Βουλή συζητά την πρόταση της ΝΔ, για παραπομπή του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά σε Προανακριτική με βάση μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας. Το πρώτο ερώτημα είναι αν θα συσταθεί Προανακριτική.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Η Προανακριτική θα συσταθεί γιατί η κυβέρνηση ψάχνει επικοινωνιακή διέξοδο από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει με τη διαχείριση της πανδημίας, της Οικονομίας και των Εθνικών θεμάτων. Θα προσφέρει λοιπόν «άρτο και θέαμα», αρένα και αίμα και θα κατηγορήσει τους πολιτικούς αντιπάλους .

Δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια η οποία έτσι κι αλλιώς δεν θα εξεταστεί στην Προανακριτική, αλλά η δημιουργία εντυπώσεων, μέσα από το ισχυρό μιντιακό σύστημα που ελέγχει. Κανένας δεν θα θελήσει να αναρωτηθεί ποιος είναι ο Καλογρίτσας ή αν λέει την αλήθεια. Όλοι θα κληθούν να καταναλώσουν εικόνες και καταθέσεις του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία, ο οποίος δεν κρύβει ότι «θέλει να καταστρέψει τα παλιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ