Λιγναδης: Νέα δίωξη και για τρίτο άνδρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρίτωσε το κακό για τον Λιγνάδη καθώς του ασκήθηκε και νέα ποινική δίωξη για το βιασμό και τρίτου άνδρα, για υπόθεση βιασμού στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στο Μεταξουργείο, το 2018.

Ο ιδιος αρνείται και την τρίτη κατά σειρά μήνυση ενώ υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τον μηνυτή και ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

Μετά την απαγγελία της νέας ποινικής δίωξης, η νέα δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών Παρασκευή Μπότση η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση βιασμών κατά συρροή, με βάση τις δύο προηγούμενες μηνύσεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ας σημειωθεί πως στα χέρια της 19ης Ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη, βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία από 24χρονο άνδρα, ο οποίο φέρεται να έχει βιαστεί από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Ήδη ο 24χρονος έχει καταθέσει στην ανακρίτρια η οποία αναμένεται να ζητήσει από την εισαγγελική αρχή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τη νέα-τέταρτη κατά σειρά- υπόθεση βιασμού.

Πάντως, η ανάκριση έχει «παγώσει» μετά την αίτηση εξαίρεσης που έχει υποβάλει εναντίον της ανακρίτριας ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ