Θρίλερ με το θάνατο της 63χρονης μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα, διαρρέουν οι αρμόδιες αρχές.
Αντιδικία και δηλώσεις από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναφορικά με την αιτία θανάτου της γυναίκας στο Ίλιον αμέσως μετά την λήψη της δόσης του εμβολίου AstraZeneca.

Ο δικηγόρος αντέδρασε λέγοντας ότι ένα έμφραγμα που είχε περάσει η γυναίκα ήταν πολλά χρόνια πριν, πρόσφατα είχε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα καθαρά, άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί το παλιό έμφραγμα ως αιτία θανάτου αμέσως μετά το εμβόλιο.

Ο δικηγόρος Αντώνη Σακαρούδης Επιβεβαίωσε ότι το ιατρικό προσωπικό ήταν πλήρως ενημερωμένο για το ιατρικό ιστορικό της άτυχης γυναίκας, ενώ ο δικηγόρος δηλώνει ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας σχετίζεται άμεσα με τον εμβολιασμό. Γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας άμεσα έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.

Όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος, πρώτιστο μέλημα της οικογένειας είναι εάν φταίει το εμβόλιο να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά και σε άλλους ανθρώπους. « Δεν μιλάμε για μια απλή παρενέργεια, αλλά για θάνατο. Και γυναίκα ήταν μόλις 63 χρονών, έχοντας κάνει πριν ένα μήνα μόλις γενικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ