Από ιερές αγελάδες, αποδιοπομπαίοι τράγοι οι λοιμωξιολογοι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως έλεγε εκείνο το τραγουδάκι; Για όλα φταίνε οι γκομενες. Έτσι και στο Μαξίμου πλέον για όλα τα στραβά φταίνε οι λοιμωξιολογοι και συγκκριμενα η περίφημη επιτροπή των λοιμωξιολογων.

Παίρνοντας γραμμή από τον Αδωνι Γεωργιάδη που χθες επιτέθηκε με σθένος στην επιτροπή των λοιμωξιολογων, πλέον το Μαξίμου θεωρεί την επιτροπή και τους επιστήμονες υπεύθυνους για την κατάρρευση τόσο του συστήματος υγείας, όσο φυσικά και της οικονομίας που οδηγεί σε απόγνωση την κοινωνία.

Μαλιστα οι νέες δηλώσεις του νέου κυβερνητικού μπροστάρη από τα Lidl, Άκη Σκέρτσου ήταν απόλυτα σαφείς ως προς το ποιος φταίει, καθώς δίνει στεγνά την επιτροπή των ειδικών:

Όχι δεν υπάρχει κανένα καπέλωμα της επιτροπής, υπάρχει ενημέρωση της επιτροπής από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς για τα δεδομένα, από εκεί και πέρα η επιτροπή εξετάζει με επιστημονικό τρόπο και κριτήρια όλα αυτά τα δεδομένα και εισηγείται στην κυβέρνηση τα μέτρα, τα οποία και εφαρμόζουμε. Το lockdown έτσι όπως έχει εφαρμοσθεί από τον Φεβρουάριο, αποτελεί εισήγηση της επιτροπής, η συνέχισή του, η τροποποίηση των μέτρων αποτελούν εισηγήσεις της επιτροπής, τις οποίες η κυβέρνηση ακούει και εφαρμόζει.

Οι μικρές ανάσες ελευθερίας έχουν ως στόχο να οδηγήσουν σε υψηλότερο βαθμό συμμόρφωσης, να μπορέσει η κοινωνία και η οικονομία να λειτουργήσει λίγο καλύτερα και να εφαρμόσει καλύτερα τα μέτρα που εισηγείται η επιτροπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ