Η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο! Ενισχύσεις τώρα στα σύνορα με την Πολωνία (βιντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Και ήταν επόμενο. Όταν αποκαλείς τον ηγέτη της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, δολοφόνο, λογικό είναι να δίνεις το πράσινο φως στην Ουκρανία να προκαλεί και να επιτίθεται κατά αμάχων πολιτών της.

Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει εδώ και δύο βδομάδες τις ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνει η Ρωσία στην Κριμαία, πεδίο που το θεωρεί στόχο επιθέσεις. Και επιβεβαιώθηκε, διότι το ίδιο χρονικό διάστημα οι ουκρανοί Τοποθετούσαν πυροβολαρχίες σε σημεία που θα μπορούσαν να πλήξουν τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις της περιοχής.

FA22AD0B F94C 4F5F B391 A9FC56B7648D
Το σημείο όπου παρατηρείται η συσσώρευση των στρατιωτικών ενισχύσεων

Οι επιθέσεις που άρχισαν κατά του άμαχου πληθυσμού στο Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, έφερε την άμεση αντίδραση της Ρωσίας η οποία για πρώτη φορά πέρασε επίσημα όπλα στην ανατολική Ουκρανία ώστε να υπεράσπιση τους αμάχους πληθυσμούς που έγιναν στόχος των ουκρανών, μεταξύ των οποίων και νοσταλγοί των ναζί.

Η κατάσταση φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερη τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις, άρματα μάχης και πυροβόλα κατευθύνονται δυτικά της Λευκορωσίας, στα σύνορα με Λιθουανία και Πολωνία.

https://twitter.com/babaktaghvaee/status/1378448422630535170?s=21

Η παράνοια και η διαφορά δυστυχώς για ακόμα μια φορά θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και έχουμε πει πως η ανεκδιήγητη στάση του Μπάιντεν βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι ο γιος του είναι μπλεγμένος σε μεγάλο σκάνδαλο στην Ουκρανία. Και ενισχύει την ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουκρανίας, προκειμένου να μην δοθούν ποτέ τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον γιο του.

Με την σειρά της η ουκρανική κυβέρνηση αποθρασύνεται, έχοντας φυσικά και την ώθηση όχι μόνο από τις ΗΠΑ αλλά και από την Γερμανία και προκαλεί διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου. Είναι βέβαιο πάντως ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχη σε σφαγή αμάχων και το δείχνει έμπρακτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ