31/07/2021

Καλώς ήρθατε στην κόλαση του Μπάιντεν: Οι Ουκρανοί προκαλούν παγκόσμια σύρραξη

Η ανατολική Ουκρανία τείνει να γίνει εστία του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να προκαλέσει νατοϊκή εμπλοκή για να ενισχύσει την ουκρανική ασυδοσία.
Οι προκλητικές δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν κατά της Ρωσίας και προσωπικά του Βλάντιμιρ Πούτιν, σε συνδυασμό με το σκάνδαλο στην Ουκρανία στο οποίο εμπλέκεται ο γιος του, έχουν αποθρασύνει την ουκρανική πλευρά που φαίνεται πλέον τι να ελέγχεται από τους νεοναζιστικούς φυλακές της εξουσίας και να ετοιμάζουν αιματοχυσία με απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Όλα δείχνουν ότι η πόρτα του φρενοκομείου έχει ανοίξει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, ο ουκρανικός στρατός ετοιμάζει ευρείας κλίμακας επίθεση στα αυτόνομα μέρη της ανατολικής Ουκρανίας.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή συγκέντρωση τακτικού στρατού στα σύνορα με τις αυτόνομες περιοχές, απέναντι σε εκατομμύρια άμαχους που έχουν οργανώσει ομάδες αυτοάμυνας απέναντι στην Ουκρανική θηριωδία και αντιστέκονται ηρωϊκά.

Δυνάμεις πεζικού, πυροβολικού με αυτοκινούμενα πυροβόλα, χιλιάδες στρατιώτες και άρματα μάχης προωθούνται σε θέση εισβολής στο Donbass και το Donetsk.

9A82D9BE 266B 4F3D A5A9 7D850358DEF0
Φωτογραφία – ντοκουμέντο με ουκρανικά άρματα μάχης να μεταφέρονται στο ανατολικό μέτωπο

Την ίδια στιγμή η Ρωσία έχει συγκεντρώσει μεγάλα στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ το Κρεμλίνο δια στόματος Σεργκέι Λαβρόφ αλλά και διαρροών του Κρεμλίνου έχει διαμηνύσει πως επίθεση κατά των αμάχων της ανατολικής Ουκρανίας, θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στην Ρωσία γεγονός που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της Ουκρανίας.
Η ρωσική κοινή γνώμη βράζει μετά τις εικόνες με το διαμελισμένο πεντάχρονο παιδί που δολοφονήθηκε πιθανότατα από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων του ουκρανικού στρατού:

Οι κινήσεις της Ουκρανίας λοιπόν τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη σύγκρουση. Το ερώτημα είναι, πως αποθρασύνθηκε έτσι η Ουκρανία; Ήταν αρκετές οι απαράδεκτες δηλώσεις Μπάιντεν για να δώσουν την βεβαιότητα στην Ουκρανία ότι σε περίπτωση σύρραξης με την Ρωσία θα υπάρξει νατοϊκή στήριξη;

F63E068B 96CF 436B 9C59 3B4F68EAE5DB
Συνεχίζονται οι μεταφορές στρατιωτικού υλικού στα ανατολικά

Και ποιος εξουσιοδότησε τέτοια διαβεβαίωση στην Ουκρανία από πλευράς ΝΑΤΟ;

Δύο τινά θα συμβούν και το λέμε με κάθε βεβαιότητα. Σε περίπτωση που οι ουκρανοί αποφασίσουν να εισβάλλουν στις αυτόνομες περιοχές, είτε θα ισοπεδωθεί η Ουκρανία είτε θα πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ