Συνάντηση του πρίγκηπα των ΗΑΕ Μοχάμεντ Μπιν Ζάιντ με τον μεταβατικό πρωθυπουργό της Λιβύης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρίγκιπας του Αμπού Ντάμπι, Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ, υποδέχτηκε τον νέο πρωθυπουργό της Λιβύης Αμπντουλ Χαμίντ Ντεμπίμπ, ο οποίος τοποθετήθηκε να ηγηθεί της μετάβασης της χώρας στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

«Ήταν τιμή να συναντήσουμε τον αδερφό μας Abdul Hamid Dbeibeh, πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης. Η Λιβύη θα ξεπεράσει τις προκλήσεις της και βρισκόμαστε στο πλευρό του λαού της Λιβύης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Ο νέος χάρτης πορείας ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει σε σταθερότητα και ενότητα », είπε ο Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ.

Ο νέος ηγέτης της Λιβύης ενημέρωσε τον Σεΐχ Μοχάμεντ σχετικά με τις προσπάθειες της μεταβατικής κυβέρνησης για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη χώρα, καθώς και τις προσπάθειες για την προώθηση της διαδικασίας ανάπτυξης και ανοικοδόμησης και προετοιμασίας για τις εκλογές.

Ο Σεΐχ Μοχάμεντ συνεχάρει τον Ντέμπιχ για την εμπιστοσύνη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης σε αυτόν και την κυβέρνησή του και του ευχήθηκε επιτυχία στην εκτέλεση της αποστολής του κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου της ιστορίας της χώρας του. Ο ηγέτης του Αμπού Ντάμπι έστειλε επίσης τις ευχές του στον λαό της Λιβύης, ο οποίος, είπε, ανυπομονούσε να ανοίξει μια νέα εποχή σταθερότητας και εθνικής ενότητας μετά από τα σκληρά χρόνια που πέρασαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ