Τσουνάμι κοινωνικών αντιδράσεων προκαλεί η πρόθεση Μητσοτακη να μπορούν να μετακινηθούν το Πάσχα μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβολιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές έχει ανάψει η πρόθεση της κυβέρνησης να επιτρέψει τις μετακινήσεις από νόμο σε νόμο για το Πάσχα, μόνο σε όσους έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Μαλιστα από το Μαξίμου διέρρευσαν την προοπτική αυτή ώστε να καταλαγιάσουν οι κοινωνικές αντιδράσεις μέχρι την μεγάλη εβδομάδα που θα ανακοινωθεί το μετρο.

Ο Μητσοτάκης προειδοποιεί στην ουσία την Ελληνική κοινωνία, στέλνοντας το μήνυμα οτι θα έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι όπου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε τουριστικά θέρετρα μόνο σε όσους πολίτες έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου.

Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι εκτός από τους κυβερνητικούς βουλευτές και παρατρεχάμενους οι μόνοι πολίτες που έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου είναι άτομα μεγάλης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες που δεν κάνουν συνήθως διακοπές σε κοσμικά νησιά, άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και για το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά οι μόνοι τουρίστες θα είναι ξένοι…..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ