25/06/2021

Γιατί βουβάθηκε η ελληνική ηγεσία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ;

Άκρα του τάφου Σιωπη στο Μαξίμου για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όταν μάλιστα ακόμη και η Πρόεδρος της Κομισιόν έκανε δήλωση στα ελληνικά.

Αδιανόητο…Η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα που δεν έβγαλε ανακοίνωση για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν δίστασαν καθόλου να ασχοληθούν με τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας, λες και θα αλλάξει τον ρου της ελληνικής ιστορίας η απώλειά του, αλλά για το σοκαριστικό έγκλημα, την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Έλληνα δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του… τίποτα.

Απίστευτες αθλιότητες από υποκείμενα του διαδικτύου για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Και όχι, το ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε μια δήλωση πέντε γραμμών, δεν μετράει ως αντίδραση. Πάλι καλά που τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάτι είπαν, αλλά και πάλι όχι στον βαθμό που αρμόζει σε αυτό το συνταρακτικό γεγονός.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Ευρώπη μας αντιμετωπίζει ως Κολομβία… Γιατί μάλλον είμαστε και φαινόμαστε…

Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης: «Οι υπεύθυνοι της δολοφονίας να λογοδοτήσουν»

«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στην Ελλάδα σήμερα είναι μια τραγική υπενθύμιση ότι η δημοσιογραφία είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα στην Ευρώπη», σημειώνει η Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντούνια Μιγιάτοβιτς, σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η κ. Μιγιάτοβιτς καλεί τις Αρχές «να ερευνήσουν επειγόντως και πλήρως αυτό το έγκλημα και να διασφαλίσουν ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ