20/06/2021

Κεραυνοί γαλάζιων βουλευτών για Σημιτη και στήριξη τους σε Καραμανλή

Έντεκα γαλάζιοι βουλευτές, αντιδρουν στην παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη μέσω του νέου βιβλίου του για τα εθνικά μας θέματα και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Κώστα Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική που άσκησε επί της διακυβέρνησής του.

Έντεκα «γαλάζιοι» βουλευτές με δηλώσεις τους στη «δημοκρατία» διαμηνύουν πως η Ιστορία δεν παραγράφεται, καταγγέλλουν τις ευθύνες του κ. Σημίτη και σχολιάζουν την ξεκάθαρη απάντηση που του έδωσε χθες ο κ. Καραμανλής με τη δημόσια τοποθέτησή του.

Το ερώτημα το οποίο προσπαθούν να απαντήσουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της κυβερνώσας παράταξης είναι για ποιο λόγο αυτή τη στιγμή, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά μας θέματα -και όχι μόνο γι’ αυτά-, ο Κώστας Σημίτης αποφάσισε να «τινάξει στον αέρα» την εθνική ομοψυχία και την προσπάθεια για ενιαία εθνική γραμμή στα ελληνοτουρκικά.

Παράλληλα διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ότι μοναδική εκκρεμότητα προς επίλυση με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ.

Στην εφημερίδα τοποθετούνται οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Βλάχος, Στέφανος Γκίκας, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Βαγιωνάς και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ