7/05/2021

Αφού διέσυρε την Ελλάδα, πάει να προσκυνήσει τον σουλτάνο με 14 υπουργούς!

Ο Αχυράνθρωπος της Τουρκίας, μεταβατικός πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντουλαχαμίντ αλ-Νταμπάιμπα, ξεκινά επίσκεψη στην Τουρκία, τη Δευτέρα, ως επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνει 14 υπουργούς! Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό της Ελλάδας, που επιβεβαιώνει το καταστροφικό ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λιβύη. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να υπαναχωρεί, να ανοίγει την πρεσβεία της στην Τρίπολη, ο ίδιος ο έλληνας πρωθυπουργός να πηγαίνει προκειμένου υποτίθεται ένα προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα, να εξευτελίζεται από τον Λίβυο αχυράνθρωπο και έπειτα σύσσωμη σχεδόν η κυβέρνηση της Λιβύης να πηγαίνει να προσκυνήσει τον Ερντογάν!

«Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 14 υπουργούς και ορισμένους άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, με επικεφαλής τον Νταμπάιμπα, θα επισκεφθεί τη Τουρκία τη Δευτέρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου της Λιβύης Μοχάμεντ Χαμούντα, χωρίς να αναφέρει τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ο Χαμούντα διευκρίνισε ότι ένα από τα πιο εξέχοντα θέματα που θα συζητηθούν με την Τουρκία είναι «ένα σύνολο κοινών θεμάτων στον τομέα των υπηρεσιών (ενέργεια και υγεία) και η επιστροφή των τουρκικών εταιρειών στη Λιβύη και η ολοκλήρωση των καθυστερημένων έργων». Έργα που υποτίθεται θα αναλάμβαναν ελληνικές εταιρείες, διότι αυτός ήταν ο λόγος της επίσκεψης Μητσοτάκη που εξελίχθηκε σε εθνική ζημιά, αλλά ως φαίνεται δεν θα καταφέρει ούτε να προωθήσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρηματικών ομίλων που τον υποχρέωσαν να κάνει αυτό το ταξίδι.

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη που κάνει ο Νταμπάιμπα στην Τουρκία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 16 Μαρτίου.
Διαβάστε το παρασκήνιο που ντρόπιασε την Ελλάδα: Επιχειρηματίες υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό να κάνει το ταξίδι – καταστροφή στην Λιβύη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ